Personvern
In English
In English
Reinefjorden
Reinefjorden

 Høstfarger

 

Den fargede sesongen er her!

 

Å reise til Lofoten om høsten kan være litt av en utfordring med det stadig skiftende været. Men det kan også være den mest magiske tiden på året!
Når nettene blir lengre, blir muligheten for å se nordlyset større for hver dag. Siden solen ikke stiger særlig høyt over horrisonten sent på høsten, er den sørlige delen av Lofoten definitivt stedet å være, her kan du se soloppgangen og nyte solen mesteparten av tiden den tilbringer over horisonten for senere å gå ned bak fjellene i en eksplosjon av farger! En annen ting vi liker med høsten er når fjellene endrer fargene til forskjellige nyanser av rødt, oransje, gult og grønt, dette i kombinasjon med det dramatiske været kan skape noen spektakulære minner og bilder.

 

Med skiftende vær kommer regnbuene, og hvem liker ikke en god regnbue ?!
Når været er litt uforutsigbart, synes vi det er viktig å ha et varmt sted å slappe av hvis du får litt regn og vind under oppholdet, men fortsatt kan nyte utsikten over fjorden. Dette er en av grunnene til at vi velger å ha store vinduer som vender ut mot fjorden i de fleste av våre hytter og leiligheter. I stua kan du sette deg ned med en varm kopp te og en god bok og fortsatt nyte utsikten over fjorden og se hvordan det endrer seg med naturelementene.
Høsten kan også være en veldig god tid for fotturer! Du må være oppmerksom på at været kan skifte veldig raskt og ta med riktig utstyr. Hvis du husker dette, vil du definitivt ha noen fantastiske fotturer rundt øyene. Det er selvfølgelig dager uten vind og sol også om høsten, i september, oktober kan det nesten føles som sommer! Disse dagene er perfekte for fotturer og andre utendørsaktiviteter som kajakkpadling og fiske.

 

Bli hos oss, og du trenger ikke være avhengig av været for å ha en god ferie. Bare ta med favorittboken din og en varm genser, så er du klar for alt!

 

Håper å se deg snart!

 

 

 

 

 

Bestill nå!