Personvern
In English
In English
Reinefjorden

 

Reinefjord
Fredfult område med fantastisk usikt over fjorden!

 
Våre leiligheter, rorbuer og Væreiergården ligger avsides til E10, på enden av Reinefjorden. Dette private område er veldig fredfult og ett paradis for våre gjester. Perfekt for møter, kurs og konferanser - eller bare å nye kaffen på den store verandaen på Væreiergården før neste møte. Hvorfor ikke padle i fjorden før neste møte eller gå en fjelltur opp Reinebringen før middag?
Dette er ett perfekt sted til å få mye av jobben kalrt og du får tid til å nye den fantastiske utsikten Lofoten har å by på.
Du kommer sikkert til å se mange fotografer som står på her å tar bilder med deres kamera og tripod. Hos oss har du den perfekte vinkelen til å ta bilder av det kjente fjellet "Olstind" og Reinefjorden. Så hvorfor ikke - lei deg en rorbu og våkn opp med denne usikten hver dag.Se tilgjengeligheten her

 
- Reine sentrum er 12 minutter med bil fra oss, og det vil ta ca 1 time å gå og 20 minutter å sykle. 
- Nærmeste daglivarebutikk er Coop Prix og det tar 7 minutter å kjøre, rundt 40 minutter å gå og 12 minutter å sykle, 
- Den nærmeste restauranten vi har er Gadus Nordisk Trattoria, og den ligger på andre siden av Hamnøyvågen. Det tar 8 minutter å gå, 3 minutter med bil og 4 minutter å sykle fra oss. (Husk å sjekk hjemmeside for åpningstider.)