Personvern
In English
In English
Reinefjorden

Reinefjorden Sjøhus - Rorbuer av høy standard

Reinefjorden Sjøhus - Rorbuer av høy standard

Reserver overnatting hos oss og bo så nært Reinefjorden som mulig. Her kan du oppleve de stadig skiftende årstidene og været i Lofoten - du får noe unikt med hver sesong av året. Du kan for eksempel glede deg over de uendelige dagene med midnattssol i løpet av mai-juli, og i mørkere tider på året har du muligheten til å se det magiske nordlyset (aurora borealis).
En ting vi elsker er at de fleste av enhetene våre har store vinduer mot fjorden. Dette gjør det mulig for deg å føle deg nær naturen og nyte den fantastiske utsikten selv når du er inne. Det er en virkelig fantastisk følelse å sitte inne med en varm kopp te mens du nyter værspektlet utenfor vinduet ditt, enten det er en vakker solnedgang, blå fuglehimmel, nordlys, speilvann, sterk vind, regn eller snø over fjorden.
Fra våre ikoniske rorbuer og sjøhus serverer vi deg fantastisk utsikt til havet, fjellene og himmelen. Enten du liker fotturer, fiske eller bare vil nyte Lofoten-naturen og det er underverker, er vi det perfekte stedet å ta i atmosfæren i komfortable omgivelser. Våre rorbuer og leiligheter oppfyller høye krav, men samtidig opprettholder de den autentiske følelsen.
 

 

Rorbuer tilrettelagt for forflytningshemmede

Vi har hundevennlige enheter

Menneskers bestevenn skal selvfølgelig være med på tur!

Regler for drone i Lofoten

Vi vet alle hvor fint Lofoten er, og med drone kan du ta fantastiske videoer og bilder! Med hver så snill å vær oppmerksom på forskrifter, lokalbefolkningen og dyr.

Nordlyssesong

Lær mer om det dansene og magiske nordlyset (Aurora Borealis) in Lofoten.

Reinebringen

Reinebringen - fjellet med den faktistiske utsikten som tar pusten ut av deg - og garantert slitene bein og lår etterpå. Her vil du finne litt informasjon om fjellet som er bra å lese før du går opp.

Lofotodden Nationalpark

Lofotodden nasjonalpark ble offisielt åpnet 9. juni 2019, og er den førtiende og nyeste nasjonalparken i Norge.

Møter, kurs og konferanse

'Væreiergården' er den perfekte plassen til å holde møter, kurs og konferanser med separate rom med prosjektor, bord og stoler opp til 20 personer.

Reis til oss med tog og buss

De fleste mennesker reiser til Lofoten med fly, bil og/eller båt. Men visste du at det fantes alternativer som buss og tog?

Lofotvettreglene

Vis hensyn under ditt besøk ved å følge enkle retningslinjer. da bidrar du til at ditt besøk ikke forringer opplevelsene for andre.

Den praktfulle Væreiergården

Kunne du tenke deg å være væreier for noen dager? Fra Væreiergården har du oversikt over kaiområder, brygger og rorbuer, samt Hamnøyvågen og Reinefjorden. Gården er opprinnelig fra 1910, men ble restaurert i 2016.

Vinterkjøring i Lofoten

Å kjøre på smale veier i Lofoten på vinteren kan noen ganger være skremmende, spesielt hvis du er fra ett varmere klima eller land som ikke har snø/glatte veier i det hele tatt. Vi har derfor skrevet litt informasjon om dette.

Høstens fine farger

Nordlys, regnbuer og solnedganger, endringen av farger på trærne og bær som kan plukkes. Nå er høsten her!

ACCESSTOUR

Et nytt forskningsprosjekt ledet av Nordlandsforskning skal hjelpe reiselivet i distriktet med å realisere potensialet som ligger i å gjøre destinasjonene mer tilgjengelig for alle. Vi er glade for å være en del av det!

Miljøstasjon

Takk for at du tar vare på miljøet!

Scan Magazin

Les artikkelen om Reinefjorden Sjøhus i Scan Magazin som ble publisert i Februar 2020.

Lofotens nyeste og mest moderne rorbuer og sjøhus

Bestill nå!