Personvern
In English
In English
Reinefjorden
Reinefjorden

 RS og Olstind

Kan man reise til Lofoten uten og fly? Ja, det kan man!

 

De fleste menneske som besøker Lofoten tar enten fly, bil eller fergen. Det er mest sannynlighvis fortere og ta direkteflyet til Leknes enn å ta tog og busss, men du kan spare mer penger og får oppleve mer av det fantastiske landskapet vi har rundt her! En annen ting som er bra er at det er mer miljøvennlig å reise med buss og tog, så hei! Hvorfor ikke prøve?

Hvis du reiser på ett trangt budsjett, da er disse rutene de beste. Selvfølgelig tar det lenger, og det går litt ut på hvor du starter - enten så er det mulig eller så fungerer ikke ruten i det hele tatt. Vi anbefaler alle å ta en titt på disse forslagene - kanskje funker det! Det kan hende det ikke funker på hele turen, men kanskje ett lite stykke!

Vi anbefaler å sjekke ut tidstabellen for bussene i Lofoten før du kommer eller i mens du er her hos oss. Der er bra å sjekke når bussene går, for her på Hamnøy går den bare noen ganger om dagen. 

Alternativ rute til Reinefjorden Sjøhus;
Tog via Sverige til Narvik - Buss fra Narvik til Hamnøy - gå 3 minutter -  ankomst hos oss.
Tog via Norge til Bodø - ferge til Moskenes fra Bodø - Buss, taxi eller leiebil fra fergekaia - ankomst til oss.
 

- For å finne best mulig rute til Narvik eller Bodø. Gå til www.rail.cc

- For å finne tidstabellen for buss Narvik - Hamnøy eller Moskenes. Gå til www.reisnordland.no

- For å finne fergetidene fra Bodø til Moskenes. Gå til www.torghatten-nord.no

- Hvis du kommer med buss, trenger du bare å gå 500 meter i retning Reine på E10. Ta første til høyere og følg veien til du ser resepsjonen. Se ruten her.

-For å reise rundt enkelt mens du bor her, lei en sykkel hos Reine Adventure på Sakrisøy eller lei en bil I Leknes og Moskenes. Se mulighetene under.
( vennligst vær oppmerksom at vi ikke har sykkelveier i Lofoten og du må sykle på E10.)
 
-Leknes er ca 1 time kjøretur nord fra Reinefjorden Sjøhus, du kan ta en buss derifra eller leie en bil til å kjøre den siste timen. Her vil du finne en oversikt over leiebiler i Leknes. 

-Moskenes er ca 20 minutter sør for Reinefjorden Sjøhus. Hvis du reiser med buss fra Narvik kan du fortsette med bussen til Moskenes og plukke opp leie bilen din der. Hvis du kommer med fergen fra Bodø til Moskenes, finner du leiebilen din på kaia rett ved der du går av fergen. Her vil du finne leiebilen din i Moskenes.

- Hvis du bestemmer deg for å ta taxi, vennligst ring og reserver før du kommer. For å finne taxinummeret, klikk her.


Ønsker du å gå til butikken når du er her?
Den eneste veien til Reine Sentrum og daglivarebutikken er E10, veien er smal og det er ganske trangt i høysesongene (sommer og vinter) så pass på å planlegg.

Reine Sentrum
-12 minutter med bil
-1 time å gå
-20 minutter med sykkel

Coop Prix - daglivarebutikk
-7 minutter å kjøre
-40 minutter å gå
-12 minutter å sykle

 

Bestill nĂ¥!